IMG 20181118 WA0000
Over mij

Ik ben een nieuwsgierig persoon met een creatieve manier van denken en daarnaast een energiek en sportief persoon. Nieuwe uitdagingen zijn altijd welkom, zo ook het Virtual Assistant-schap. Al jaren wilde ik mijn uitgebreide kennis delen echter wist ik niet hoe, tot nu! Het is zo inspirerend om verschillende werkzaamheden te kunnen doen, daar gaat mijn energie letterlijk van stromen. Niets is voor mij te gek om voor elkaar te krijgen, juist het creatief denken en doen brengt mij altijd bij een oplossing.

Pas op latere leeftijd kwam ik erachter wat ik wilde; verschillende werkzaamheden uitvoeren vanuit mijn passies zoals yoga, sport, massage, alternatieve therapie met gezondheid en Lifestyle verbonden.

Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan en ondanks dat sommige opleidingen niets met elkaar gemeen hebben komen er toch gemeenschappelijke vaardigheden uit voort. Zo zijn mijn contactuele eigenschappen en mijn mensenkennis enorm verbeterd door het veelvuldig klantcontact via Debiteurenbeheer en Office Management, waardoor b.v. het telefonisch innen van betalingsachterstanden geen moeilijke opgave is. Door het geven van velen jaren yogales en vele massages is het idee aangewakkerd juist die doelgroep te kiezen voor Virtualassistant4u. Als geen ander weet ik waar ondernemers in die vakgebieden tegenaan lopen en kan ik daarin ondersteunen.

Met 23 jaar administratieve -en office ervaring en 15 jaar ondernemerschap ben ik een waardevolle VA en goede sparringpartner  voor ondernemers die graag hun passie(s) willen blijven uitoefenen zonder afleiding van teveel zaken.

Mijn kernwaarden

Onderzoekend, verantwoordelijk, vriendelijk, inspirerend, coöperatief, openhartig, krachtig, behulpzaam, dynamisch, moedig, onafhankelijk, vastbesloten, aardig, zorgzaam, vertrouwenwekkend

Wat mijn collega’s en vrienden over mij zeggen…

Een energieke dame die organisatorisch goed en zeer gedreven is, iemand die veel humor en daadkracht bezit, een harde werker en enthousiast is, opgeruimd en een positief karakter heeft. Empathisch en integer is en een gedetailleerde kijk op zaken heeft.

Waar haal ik mijn energie uit?

Mijn passies zijn tegelijk mijn hobbies, dat betekent dat ik 3 keer in de week Ashtanga yoga doe, ik elke maand naar de sauna ga en mij al 10 jaar lang maandelijks laat masseren. Ik wandel zeer regelmatig in de natuur om op te laden en ben ik zeer geinteresseerd in voeding en supplementen die mijn gezondheid naar een hoger level kunnen brengen. Mijn interesse in beweging en gezondheid is een Lifestyle geworden en deel ik graag. De nieuwe studie voor Orthomoleculair Therapeut geeft mij de gelegenheid meer kennis te absorberen om daarna weer te kunnen delen.

Vorige pagina