Virtual Assistant - Bianca
Over mij

Ik ben een nieuwsgierige creatieve denker en een energiek en enthousiast persoon. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zo ook het Virtual Assistant-schap. Al jaren wilde ik mijn uitgebreide kennis delen echter wist ik niet hoe, tot nu! Het is zo inspirerend om verschillende dingen te kunnen doen, daar gaat mijn energie van stromen. Niets is voor mij te gek om voor elkaar te krijgen, juist het creatief denken en doen brengt mij altijd bij de oplossing.

Pas op latere leeftijd kwam ik erachter wat ik wilde, veel verschillende uitdagingen en het liefst vanuit vrijheid. Voor mij betekent dat om je hart te laten kiezen wat je graag wilt doen en wilt delen.

Ik heb veel opleidingen gedaan die nogal uiteenlopen, van masseur tot yogadocent tot Office Manager en Debiteuren Beheerder en veel daar tussenin. Ondanks dat sommige opleidingen niets met elkaar gemeen hebben komen er toch gemeenschappelijke vaardigheden uit voort. Zo zijn mijn contactuele eigenschappen en mijn mensenkennis enorm verbeterd door het veelvuldig klantcontact, waardoor b.v. het telefonisch innen van betalingsachterstanden geen moeilijke opgave is.

Met 23 jaar office ervaring en sinds 2007 het eigen ondernemerschap denk ik een goede sparringpartner en ondersteuner te kunnen zijn voor elke ondernemer of ZZP-er die graag de focus wil blijven houden op de zaken die veel voldoening geven met omzetgroei tot gevolg. Ik heb er enorm zin in!

Mijn kernwaarden

Onderzoekend, verantwoordelijk, vriendelijk, inspirerend, coöperatief, openhartig, krachtig, behulpzaam, dynamisch, moedig, onafhankelijk, vastbesloten, aardig, zorgzaam, vertrouwenwekkend

Wat mijn collega’s en vrienden over mij zeggen…

Een energieke dame die organisatorisch goed en zeer gedreven is, iemand die veel humor en daadkracht bezit, een harde werker en enthousiast is, opgeruimd en een positief karakter heeft. Enorm veel geduld voor complexe zaken heeft, empathisch is en een gedetailleerde kijk op zaken heeft.

Wat doe ik in het dagelijks leven?

Als onafhankelijke vrouw heb ik mijn thuisbasis in Zandvoort, daar wandel ik regelmatig op het strand, geef yoga -en massages, ben creatief met macramé en vilt en studeer ik voor Lifecoach. Daarnaast reis ik regelmatig naar mooie plekken of droom ik weg met een fijn boek. Tevens is mijn werk mijn hobby, erg inspirerend en stimulerend om te doen en dat geeft me een fijn gevoel!

Vorige pagina